Schelpenkettingen

Met een schelpenketting op standaard haal je die heerlijke exotische sfeer in huis. Door het statief kan je de schelpenketting overal in huis neer zetten. Earthware heeft een ruime keuze uit schelpenkettingen. Of je nu gaat voor een witte schelpenketting of meer houdt van een beige schelpenketting, wij hebben diverse kleuren en modellen beschikbaar. Jouw schelpenketting op standaard zal vast en zeker het pronkstuk in je interieur worden!
Categorie
Collectie
  1. Beach 3 producten
Prijs
Materiaal
  1. Hout 2 producten
  2. Schelp 14 producten

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruim assortiment schelpenketting op standaard

Earthware heeft een ruim assortiment in schelpenketting decoratie. We bieden schelpenketting op standaard maar er zijn ook schelpenkettingen zonder statief beschikbaar. Daarnaast zijn er diverse kleuren en modellen waaruit je kan kiezen. Een ruime keuze in schelpenkettingen dus! Vindt je het moeilijk om te beslissen welke schelpenkettingen op standaard het beste in jouw interieur past? Neem dan contact met ons op, wij helpen jou graag.

Tips bij het kopen van een schelpenketting op standaard

Vindt je het moeilijk om te bepalen welke schelpenketting op standaard bij jou past? Hieronder staan nog enkele tips die jou kunnen helpen bij het kopen van schelpenketting decoratie.

Schelpenketting op standaard of schelpenketting zonder statief?

Het is vooraf belangrijk om te bepalen hoe je de schelpenketting op standaard wil gebruiken. Wil je deze ergens aan op hangen, zoals aan een kast- of deurklink? In dat geval is het handig om te kiezen voor schelpenketting decoratie die je kunt ophangen en die wordt geleverd zonder statief. Wil je de schelpenketting ergens neerzetten, zoals in een kast of op een dressoir, kies dan voor een schelpenketting op standaard. Op deze manier ben je vrij om de schelpenketting op statief op elke plaats neer te zetten. Dit is ook erg handig als je graag jouw woonaccessoires wisselt, de schelpenketting op standaard is dan makkelijk te verplaatsen.

Waar ga je de schelpenketting op standaard neerzetten?

Waar je de schelpketting decoratie gaat neerzetten is bepalend voor de grootte van de ketting. Wanneer je van de plan bent om het item in een wandkast te plaatsen, is het belangrijk dat de schelpenketting op standaard niet te hoog en te breed is. Ook de maat van een dressoir of tafel kan bepalend zijn voor de maat van jouw schelpenketting op standaard.

Welke schelpenketting decoratie past bij mijn interieur?

Om te kunnen bepalen welke schelpenketting op standaard het beste bij jou past, hangt af van jouw interieurstijl. Daarnaast spelen natuurlijk ook de gebruikte kleuren in jouw woning een grote rol. Heb jij bijvoorbeeld een stoer of zwart-wit interieur ga dan voor een wat grovere schelpenketting op statief. Qua kleur kan je dan het beste kiezen voor een effen of zwarte schelpenketting. Wanneer je een natuurlijke inrichting hebt, kan je alle kanten op! Door de neutrale kleuren past vrijwel elke schelpenketting op standaard in jouw interieur. Ga bijvoorbeeld voor een mooie bruine schelpenketting op standaard. Heb je een chique interieur, dan staat crème kleurige schelpenketting decoratie weer schitterend. Voor de liefhebbers van boho hebben wij prachtige schelpenkettingen op standaard met raffia. Hier haal je die heerlijke Ibiza vibe mee in huis! Ben jij een echte durfal? Kies dan bijvoorbeeld voor een grote schelpenketting decoratie met tijgerschelpen.

Schelpenketting op standaard onderhouden

Omdat een schelpenketting decoratie is gemaakt van natuurlijke materialen, heeft het item weinig tot geen onderhoud nodig. In geval van stof, poets je jouw schelpenketting op standaard weer gemakkelijk schoon met een licht vochtige doek. De schelpenketting zal weer stralen als nooit te voren.

Schelpenketting op standaard kopen

Earthware heeft een ruim assortiment in schelpenketting decoratie. Wij hebben schelpenkettingen op standaard maar ook een ruim assortiment in schelpenkettingdecoratie zonder statief. Van boho tot chique, we hebben voor elke interieurstijl wel iets te bieden. Heb je nog twijfels over de aankoop van jouw schelpenketting op standaard, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.