Retourneren

Mag ik mijn artikelen retourneren?

Wij willen graag dat u tevreden bent over uw aankoop bij Earthware. Bent u dit niet dan kunt u het artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. De artikelen moeten in originele verpakking worden geretourneerd. Gemaakte kosten voor het retour sturen van artikelen zijn voor eigen rekening.


Hoe stuur ik mijn artikel retour?

Op het bijgeleverde retourformulier kunt u de artikelen aankruisen die u terug wilt sturen. Dit formulier legt u samen met de artikelen in de doos.

Het pakket mag retour naar het volgende adres:

Earthware

Randweg 8a

4104 AT Culemborg

Nederland


Hoe snel word ik terug betaald na retourneren?

De meeste retourzendingen hebben wij verwerkt binnen 5 dagen nadat ze teruggestuurd zijn.

Hieronder zie je per betaaloptie hoe een artikel verrekend wordt en met welke tijdsduur u rekening dient te houden. De tijdsduur gaat in vanaf het moment dat u uw bestelling hebt afgegeven voor retour zenden.

  • iDeal Bankrekening 2 weken

  • PayPal PayPal rekening 2 weken

  • Creditcard Creditcard rekening Bij uw volgende afrekening

Je hebt een klacht...

Wij streven naar een goede service, onze website up-to-date te houden en artikelen met de beste kwaliteit te leveren. Ondanks dat, kan het voorkomen dat u ontevreden bent. Neem dan contact met ons op. Wij zullen onze uiterste best doen uw klacht op te lossen.

Kan ik een artikel ruilen?

Artikelen kunnen geruild worden. Wij adviseren het artikel retour te sturen en via de website gelijk een nieuwe bestelling te plaatsen en deze te bevestigen. Artikelen die u in uw winkelwagen of op uw verlanglijstje plaatst, zijn niet gereserveerd. Het is niet mogelijk om via het retouretiket een vervangend artikel aan te vragen.