Retourneren

Mag ik mijn artikelen retourneren?
Wij willen graag dat u tevreden bent over uw aankoop bij Earthware. Bent u dit niet, dan kunt u het artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren. De artikelen moeten in de originele verpakking worden geretourneerd. Gemaakte kosten voor het retour sturen van artikelen zijn voor eigen rekening.


Hoe stuur ik mijn artikelen retour?

U ontvangt een pakbon bij uw bestelling. Dit formulier legt u samen met de artikelen in de doos en u geeft het pakket af bij een service punt (zoals PostNL of DHL). Is uw pakket te groot voor PostNL of DHL? Neem contact met ons op. Wij kunnen via onze transporteur een retouropdracht aanvragen. Houdt er wel rekening mee dat de kosten hiervoor hoger zijn. De retourkosten zullen wij verrekenen met uw aankoopbedrag.

Het pakket mag retour naar het volgende adres:

Earthware

Randweg 8a

4104 AC Culemborg

Nederland

Hoe snel word ik terug betaald na retourneren?
De meeste retourzendingen hebben wij verwerkt binnen 5 dagen nadat ze teruggestuurd zijn. Hieronder zie je per betaaloptie hoe een artikel verrekend wordt en met welke tijdsduur u rekening dient te houden. De tijdsduur gaat in vanaf het moment dat u de bestelling heeft afgegeven als retour zending.


● iDeal: 2 weken.

● Paypal: 2 weken.

● Creditcard: bij uw volgende afrekening.


Heeft u een klacht?

Wij streven naar het bieden van een uitstekende service en het leveren van kwalitatief goede producten. Mocht het voorkomen dat u ontevreden bent, neem dan contact met ons op. Wij zullen onze uiterste best doen uw klacht op te lossen.