Rotan hanglampen

Een rotan hanglamp is een echte eyecatcher in ieder huis. Of je nu houdt van een landelijk interieur of een liefde hebt voor de bohemian woonstijl, een rotan lamp steelt de show. De grote rotan hanglamp is favoriet bij interieurstylisten en zie je vaak in een hotel chic interieur. Maar ook voor kleinere ruimtes heeft Earthware een rotan lamp beschikbaar. Welke rotan hanglamp het beste bij jou past, is afhankelijk van waar je de lamp wil gebruiken. Heb jij twijfels over de aankoop van jouw rotan hanglamp? Lees dan onderstaande tips of bel ons, wij helpen je graag met het kopen van een mooie rotan lamp.
Categorie
Collectie
  1. Najaarscollectie 7 producten
Prijs

Producten 1-18 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende soorten rotan hanglampen

Bij het kopen van een rotan hanglamp moet je rekening houden met diverse factoren. Zo is het van belang om eerst te bepalen in welke woonruimte je de rotan lamp wil gaan ophangen. In de eethoek is er vaak voldoende ruimte voor een grote rotan hanglamp. Voor een slaapkamer is een kleinere rotan lamp weer veel geschikter. Ook is het belangrijk dat de rotan hanglamp past bij jouw interieurstijl. Hierbij moet je dan goed kijken naar de vorm van de rotan lamp, sluit deze aan bij de inrichting van jouw huis? Vergeet in deze beslissing ook niet de kleur en het materiaal van de rotan hanglamp mee te nemen, want die bepalen de gehele look van de rotan lamp. Een rotan hanglamp zwart staat bijvoorbeeld mooi in een donker interieur. Bedenk dus goed welke type rotan hanglamp het beste bij jouw wensen past. Wij hebben een ruim aanbod in rotan hanglampen, in diverse formaten, vormen en kleuren. Er zit dus altijd wel een rotan hanglamp voor jou bij! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met het uitkiezen van jouw nieuwe rotan lamp!

Tips bij het kopen van een rotan hanglamp 

Vindt je het moeilijk om te bepalen welke rotan lamp bij jou past? Hieronder staan nog enkele tips die jou kunnen helpen bij het kopen van een rotan hanglamp.

Waar ga je de rotan hanglamp ophangen?

De meest belangrijke factor bij het kopen van een rotan hanglamp is het besluit waar je de lamp wil gaan ophangen. Wil je de rotan lamp plaatsen in de woonkamer, boven de eettafel of toch liever in de hal? Vergeet ook niet de slaapkamer: een mooie grote rotan hanglamp boven je bed geeft deze ruimte gelijk een relaxte sfeer! Ook kun je een kleinere rotan hanglamp boven je nachtkastjes hangen waarmee je een bijzondere boho of hotel chic look creëert. En mocht in je in de tuin een overkapping hebben, dan is ook dit een ruimte waar je bijvoorbeeld een rotan lamp zwart kan plaatsen. Dat worden sfeervolle zomeravonden!

Hoe groot moet de rotan hanglamp zijn? 

Om te bepalen welk formaat rotan lamp het beste bij jou past, is het nodig dat je eerst zorgvuldig nadenkt over in welke kamer je de lamp gaat ophangen. De woonkamer en de eethoek zijn vaak ruim en hierbij past een grote rotan hanglamp dan ook prima. Kijk ook naar de hoogte van jouw woning wanneer je de maat van jouw rotan hanglamp bepaald. Indien je de rotan lamp boven de eethoek wil plaatsen, zorg dan dat er voldoende afstand is tot de tafel. Op deze manier stoot niemand zijn of haar hoofd aan jouw nieuwe rotan hanglamp! Voor smallere ruimtes, zoals de hal, adviseren wij te kiezen voor een wat kleiner formaat rotan hanglamp. Ook voor de slaapkamer is een medium formaat rotan hanglamp vaak voldoende. Indien je de rotan lamp boven een nachtkastje wil hangen, kan het wijzer zijn om voor een klein formaat rotan hanglamp te kiezen.

Welke vorm en stijl rotan hanglamp kies je? 

Naast de maat van de lamp, is ook de vorm en stijl relevant bij het kopen van een rotan hanglamp. Houdt jij van een minimalistisch of Scandinavisch interieur? Dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor een strak model rotan hanglamp, zoals onze lamp rotan zwart M Maggie. Ben je een liefhebber van de bohemian woonstijl, dan hoeft de rotan lamp wat minder strak te zijn. Een wilde hanglamp of een rotan hanglamp met een hotel chic look zou hierbij goed passen. Heb jij een eclectisch interieur? Dan past eigenlijk elke rotan hanglamp wel bij jou! 

Hoe bepaal je de kleur van jouw rotan hanglamp? 

De rotan hanglamp is te verkrijgen in de kleuren wit, naturel of zwart. Wil je bepalen welke kleur het beste bij jou past, kijk dan goed naar de kleuren van jouw woning. Heb je een wit of naturel interieur, dan zal een naturel rotan hanglamp prachtig staan. Heb je ook donkere tinten in jouw woning, dan zal een rotan hanglamp zwart weer heel goed passen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een statement te maken en juist te gaan voor een contrasterende kleur rotan lamp, zodat jouw rotan hanglamp lekker opvalt. Let hierbij wel op dat de rotan lamp blijft passen bij jouw interieurstijl. 

Rotan hanglamp kopen

Bij Earthware hebben wij een zeer ruim aanbod in rotan hanglampen. Een grote rotan hanglamp, een wilde rotan lamp of een stoere zwarte rotan hanglamp, we hebben het allemaal. Al onze rotan lampen zijn met fitting te bestellen, dus je kunt de lamp gelijk in gebruik nemen. Heb je nog twijfels over het kopen van een rotan hanglamp? Lees dan bovenstaande aankooptips voor een rotan hanglamp nog eens door of neem contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar!